44 ΧΡΟΝΙΑ . . .

Η ελληνική εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ εισήλθε στο στίβο της κατασκευής επίπλου το 1970. Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση κατάφερε με τον ζήλο που επέδειξε να καταξιωθεί στο χώρο της αγοράς επίπλου. Τα μέλη της βιοτεχνίας μέσω της τεχνογνωσίας και της δημιουργικής τους φαντασίας δημιουργούν στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων έπιπλα που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Τα μέλη της εταιρείας μας θα χαρούν πολύ να σας γνωρίσουν δημιουργώντας αξιοθαύμαστα έπιπλα για τους προσωπικούς σας χώρους .

Η ευρηματικότητα , η πρωτοτυπία , η καλαισθησία , η πρακτικότητα, η ποιότητα και η αντοχή αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάθε δημιουργήματος της εταιρείας ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ. Η μεταβίβαση της εταιρείας από τους πρωτεργάτες στα παιδιά τους είχε ως αποτέλεσμα αφενός να αυξηθούν οι κατασκευαστικές απαιτήσεις, αφετέρου να πολλαπλασιαστεί η γκάμα των επίπλων , που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κλασικών και μοντέρνων επίπλων ικανοποιώντας κάθε δυνατό γούστο .

Τα μέλη της εταιρείας μας θα χαρούν πολύ να σας γνωρίσουν δημιουργώντας αξιοθαύμαστα έπιπλα για τους προσωπικούς σας χώρους .